Zapraszamy na:
Warsztaty kulinarne z Dietetyki sportowej
oraz
Warsztaty kulinarne – odchudzanie
W ramach warsztatów kulinarnych z dietetyki sportowej
-> wykłady z żywienia w sporcie,
-> obalanie mitów dotyczących przygotowywania posiłków,
-> bilansowanie diety dla osoby trenującej,
-> przygotujesz 4 smacznych posiłków (które potem skonsumujesz
-> Certyfikat uczestnictwa w Warsztatach,
-> to wszystko pod okiem Justyny Mizery (dietetyczki olimpijczyków), w profesjonalnej kuchni i miłej atmosferze
WARSZTATY DLA:
– Trenerów, dietetyków, sportowców, pasjonatów ćwiczeń i gotowania.
MIEJSCE – Warszawa, Mokotów
TERMIN – kwiecień (sobota 9-14)
CENA – 410 zł (do 29 lutego 390 zł)
ZAPISY – biuro@olimpiakos.org.pl , ilość miejsc ograniczona!
W ramach warsztatów kulinarnych – odchudzanie
-> wykład – jak podkręcić metabolizm, aby szybciej chudnąć
-> obalanie mitów dotyczących odchudzania,
-> przygotujesz 4 smaczne posiłki (które potem skonsumujesz
-> Certyfikat uczestnictwa w Warsztatach,
-> to wszystko pod okiem Justyny Mizery (dietetyczki olimpijczyków), w profesjonalnej kuchni i miłej atmosferze
WARSZTATY DLA:
– Każdego kto się odchudza :), Trenerów, dietetyków, sportowców, pasjonatów ćwiczeń i gotowania.
MIEJSCE – Warszawa, Mokotów
TERMIN – 29.03 2017 (środa 18-22)
CENA – 410 zł (do 01.03. 390 zł)
ZAPISY – biuro@olimpiakos.org.pl , ilość miejsc ograniczona!
Kursy i warsztaty gotowania (warsztaty kulinarne) prowadzi mgr Justyna Mizera – jeden z pierwszych i najbardziej doświadczonych w Polsce dietetyków sportowych (działam w tym zakresie oraz publikuję od 2009 r.), specjalizuje się w żywieniu i suplementacji sportowców. Gotowała pod okiem szefów kuchni z Gwiazdką Michelin.
Posiada wykształcenie dietetyczne oraz kilkuletnie doświadczenie w układaniu skutecznych diet m.in. mistrzom świata i olimpijczykom, ale też osobom otyłym oraz dzieciom.Startowała w ogólnopolskich zawodach w fitness sylwetkowym, uczestniczyła też w 2 półmaratonach (Wiedeń, Łódź) oraz biegach na 5, 8 i 10 km w kraju i za granicą.
Jest współautorką recenzowanych przez profesorów artykułów naukowych – „Dieta piłkarza. Nawadnianie” opublikowanego w renomowanym Sporcie Wyczynowym (2012) oraz „Znaczenie diety w sportach wytrzymałościowych uprawianych na rekreacyjnym i wyczynowym poziomie”, a także „Wpływ wybranych suplementów diety na sportowców dyscyplin siłowych trenujących wyczynowo i rekreacyjnie (Zeszyty Naukowe Almamer, Warszawa 2015)” jak również autorką kilkudziesięciu artykułów z zakresu żywienia sportowców publikowanych m.in. w: Kulturystyka i Fitness Sport dla Wszystkich (SdW), Kulturystyka i Fitness (KIF), Mazovia MTB, na portalach: natemat.pl oraz polskabiega.pl. Prowadzi szkolenia i wykłady z żywienia, m.in. przed Maratonem Warszawskim, Warszawskim Biegiem Niepodległości, a także podczas kursu Trener personalny z dietetyką sportową w Centrum OLIMPIAKOS.
Brała udział w programie telewizyjnym POLSAT-u Tajemniczy składnik, gdzie gotowała u boku Joanny Koroniewskiej, była też dietetykiem programu „Cofnij czas” emitowanym w TVN Style, w którym odpowiadała za odchudzanie Polaków. Jest regularnym ekspertem programów na żywo Dzień Dobry TVN oraz Pytanie na śniadanie w TVP2, a także współprowadzącą (wraz ze zwyciężczynią Master Chef Beatą Śniechowską) i programu Teraz Kuchnia emitowany w TVN Meteo Active (11 odcinków) na temat żywienia w sporcie. Jest też dietetykiem programu „Cofnij Czas” emitowanego w TVN Style. Prowadzi Warsztaty i kursy kulinarne w Warszawie
Warsztaty gotowania z Beatą Śniechowską – zwyciężczynią Master Chef’a dla TVN Meteo Active